/

A www.eset.hu weboldalt a NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security programcsomagot gyártó ESET, spol. s r.o magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. üzemelteti.

A Sicontact Kft. kiemelt figyelmet fordít a szabályszerű adatkezelésre, így a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba is bejelentkezett.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott nyilvántartási szám: NAIH-70915/2013

A vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően tájékoztatjuk, hogy a hírlevelünkre feliratkozott ügyfeleink adatait nem adjuk át harmadik személynek.

A www.eset.hu weboldal böngészése és az ESET NOD32 Antivirus harminc napig díjmentesen használható próbaváltozatának letöltése regisztrációhoz nem kötött, látogatóinkról semmilyen, a személyükhöz köthető adatot nem rögzítünk, és nem tárolunk. Az ESET Smart Security programcsomag harminc napos próbaváltozatának letöltése regisztrációhoz kötött (e-mail cím megadása szükséges). A programok próbaverzióként történő aktiválásához érvényes e-mail cím megadása szükséges, melyet a jogosultság ellenőrzése érdekében tárolunk, de nem párosítunk össze semmilyen személyes adattal.

Az árajánlatkérés, technikai segítségnyújtás vagy más célból velünk kapcsolatba lépő látogatóink a weboldalon keresztül megadott, a személyükhöz köthető adatait (például név, e-mail cím, telefonszám) kizárólag arra a célra használjuk fel, mely miatt látogatónk az adatot megadta.

A licenckiadás vagy újrakiadás során ügyfeleinket a számukra kiadott licencazonosítóval, valamint nevükkel (cégnevükkel), e-mail címükkel és postai címükkel (székhelyükkel) azonosítjuk, egyéb személyes adat (például születési dátum, édesanyja neve) megadását nem kérjük, nem tároljuk.

Kedvezmény igénybevétele esetén a részünkre megküldött igazoló dokumentumokat kizárólag ellenőrzésre használjuk fel és az ellenőrzés után azokat megsemmisítjük, harmadik fél számára át nem adjuk.

Amennyiben látogatónk úgy dönt, hogy feliratkozik hírlevelünkre, az általa megadott e-mail címen értesítjük a következőkről:
víruskitörésekkel és egyéb, a vírusokkal kapcsolatos hírek, termékekkel kapcsolatos információk, termékfrissítések, új funkciók a weboldalon, akciók, kedvezmények, nyereményjáték.

A fentiekben említett adatokat kizárólag arra a célra használjuk fel, melyből a felhasználónk azt megadta, és semmilyen esetben nem adjuk át harmadik félnek, kivéve a hatóságokat – bíróság, ügyészség, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság vagy jogszabály felhatalmazása alapján egyéb hatóság -, amelyek részére a pontos cél és az adatok körének megjelölésével kötelesek vagyunk kiadni azokat.