/
/
 

Védelem Android, Windows Mobile és Symbian platformon működő okostelefonok és táblagépek számára.

Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre fokozódnak a mobilkészülékekhez kapcsolódó biztonsági kockázatok is.

A legtöbbször Bluetooth kapcsolaton, vezeték nélküli hálózatokon és SMS/MMS-ben terjedő károkozók ellen nyújt védelmet az Android, Windows Mobile és Symbian platformon is működő ESET Mobile Security, mely a proaktív vírusvédelmen és SMS/MMS szűrőn túl biztonsági vizsgálat- és (Android esetén) a my.eset.com weboldalról is vezérelhető Lopásvédelem funkcióval is rendelkezik.

Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít a vírusok, trójaiak és rootkitek ellen, alacsony rendszerterhelésének köszönhetően pedig nem lassítja le a készüléket.

Az SMS/MMS szűrő segítségével beállítható, hogy mely feladóktól nem kívánunk szöveges üzeneteket fogadni, így ez a funkció megkíméli a felhasználót a kéretlen reklámüzenetektől.

Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben, vagy telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használhassa okostelefonján.

Kinek ajánljuk?

Az ESET Mobile Securityt minden olyan felhasználó számára ajánljuk, aki el szeretné kerülni a Bluetooth- adat- és internetkapcsolaton keresztül terjedő vírusfertőzéseket, valamint szeretné megkímélni magát az egyre gyakoribb kéretlen SMS és MMS üzenetektől.

Míg az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt számítógépe számára, addig az ESET Mobile Security segítségével biztonságban tudhatja okostelefonját, tabletjét és PDA-készülékét is.

Az új androidos telefonokra telepíthető termékverzióból elérhető ingyenes változat, mely korlátozott funkciókkal működik. Ez a verzió 30 napra aktiválható, mely segítségével egy hónapig a prémium verzió összes funkciója használható. A program ingyenes verziójáról lehetősége van áttérni a prémium változatra, amely bővített felügyeleti és kényelmi funkciókkal rendelkezik, melyeket a bővebb információk linkre kattintva tekinthet meg.

Töltse le az ESET Mobile Security for Android verziót közvetlenül a telefonjára

LetöltésAz ESET Mobile Security for Android letöltésének és telepítésének a legegyszerűbb módja, ha QR Code értelmezésére alkalmas telefonjával beolvassa az alábbi kódot (Nagyobb kód megjelenítéséhez kattintson a képre). Amennyiben nem rendelkezik a kód beolvasására alkalmas programmal, a Google Play Áruházából telepíthet egyet.

Miért fontos a mobilvédelem?

Android füzetA PCWorlddel karöltve készítettünk egy 48 oldalas kiadványt, ami a mobilvédelem összes lényeges témáját feldolgozza. A kiadványt a lapok sarkánál fogva ugyanúgy lapozgathatja egere segítségével (vagy a billentyűzet nyilaival), mintha hagyományos füzetet tartana a kezében. A füzet megtekintéséhez kattintson a képre.

 

ESET Mobile Security változatok


  Android Android Windows Mobile Symbian
Antivírus modul
Valós idejű védelem        
Kéretlen alkalmazások keresése        
Ütemezhető ellenőrzés        
Heurisztikus védelem        
Készülék töltése alatti vírusellenőrzés        
Kivételek megadása víruskeresés esetén        
Tűzfal        
Spam szűrés
SMS szűrés        
MMS szűrés        
Hívásblokkolás        
Lopásgátló modul
Táv-lezárás        
Táv-törlés        
Eltávolítás védelem        
SIM kártya azonosítás        
GPS nyomkövetés        
Diagnosztika
Biztonsági vizsgálat        
Alkalmazások auditálása        
My.eset.com funkciók
Gyanús tevékenység észlelése        
Kamerakép készítése        
Helymeghatározás        
Egyedi képernyő-üzenet küldése        
Beállítások optimalizálása        
Alacsony akkutöltöttség-szint riasztás        
Biztonsági jelszó módosítása        

 

Rendszerkövetelmények

A my.eset.com oldalon elérhető lopásvédelemmel kapcsolatos funkciók csak Androidos készülékek esetén támogatottak.

Android esetén:

Processzor: 500 Mhz (ARM processzor esetén 7-es vagy újabb)
Intel processzoros eszközök esetén a kompatibilitás nem garantált
Operációs rendszer: Android 2.3 és újabb verziói (kivéve 3.0 "Honeycomb")
Képernyő felbontása: min. 240x320
Memóriaigény: min. 128+ MB
Lemezterület: 20MB+  (SD kártyán vagy belső memórián)

Az Android 4.4 vagy újabb operációsrendszert futtató készülékeken az SMS/MMS, valamint a bejövő hívások kezelési irányelvei a korábbi verziókhoz képest megváltoztak, ezért az említett rendszert futtató eszközökön az ESET Mobile Security for Android SMS- és hívásszűrő funkciója nem elérhető. Ezen telefonok esetében erre a változásra egy felugró információs ablak is felhívja a figyelmet.

 

Windows Mobile és Symbian esetén:

Processzor: 400 Mhz (min. 200 Mhz)
Operációs rendszer:
  • Microsoft Windows Mobile 5.0-ás vagy magasabb
  • Windows Phone 7 és újabb nem támogatott
  • Symbian S60-as (3. kiadás 1-es és 2-es feature pack vagy 5. kiadás)
  • Symbian Anna és Nokia Belle nem támogatott
Memóriaigény: 32 MB (min. 16 MB)
Lemezterület: 2,5 MB

 

iOS esetén:

Jelenleg az operációs rendszer NEM támogatott.

 

Minősített védelem

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET Mobile Security elsőként nyerte el a „Mobilkészülék ellopásának / elvesztésének kezelése” kategóriában a szervezet tanúsítványát. (2011. június)

Bővebb információk

Próbaváltozat igénylése

Vásárlás