/
/
 

Áttérés korábbi verzióról

 

Gyors és megbízható antivírus megoldás,
mely védelmet nyújt az internetes
károkozók minden fajtája ellen.

Az ESET NOD32 Antivirus proaktív módon képes blokkolni
a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépedet.

 
 

Legkedveltebb jellemzők

 

Internet-
biztonság

Részletesen
testre szabható

Könnyebb,
gyorsabb

Windows 10
kompatibilis

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

Telepítés után azonnal élvezheted a magas szintű védelmet, vagy az átlátható kezelőfelületén több mint 150 részletes beállítása segítségével akár testre is szabhatod a programot.

Az egészen kisméretű adatbázis frissítéseknek és a felhő alapú védelemnek köszönhetően az ellenőrzési sebesség még gyorsabb lett. Más vírusvédőkkel ellentétben az ESET NOD32 Antivirus minimálisan terheli a rendszert, így annak teljesítményére nincs negatív hatással.

Az ESET biztonságos technológiáját már Windows 10-en is élvezheted.
       

Mit mondanak, akik már használják a terméket?

 

IdézetA NOD32 a legjobb antivírus játékosoknak. Alig használ erőforrást, letisztult, gyors és könnyen kezelhető. A háttérben történő frissítések semmilyen szinten nem csökkentik a játék élvezetét.

Stefan N., Svédország

IdézetÉvek óta az ESET NOD32 Antivirus-t használom. Szinte semmit nem veszek észre a működéséből, csak ha véletlenül nem megbízható weboldalakra tévedek. Ilyenkor a szoftver azonnal figyelmeztet.

K. Bence, Magyarország

 

Ismerd meg a 9-es verzió funkcióit interaktív füzetünk segítségével!

 

Ha szeretnél többet megtudni a legújabb verzió funkcióiról, ajánljuk figyelmedbe interaktív kiadványunkat, amely közérthető módon mutatja be a 9-es verzió legfőbb védelmi funkcióit. A kiadványt a lapok sarkánál fogva ugyanúgy lapozgathatod az egered segítségével (vagy a billentyűzet nyilaival), mintha hagyományos füzetet tartanál a kezedben. A kiadvány megtekintéséhez kérjük kattints az alábbi képre:

Milyen funkciókat tartalmaz az ESET NOD32 Antivirus?

 

 

Vírus- és kémprogram, rootkit elleni védelem Behatolásmegelőző-rendszer (HIPS) Felhő alapú védelem
Adathalászat elleni védelem Továbbfejlesztett memóriaellenőrzés Optimalizált indítási sebesség
Médiahozzáférés-ellenőrzés Játékos üzemmód Exploit blokkoló

 

 
Bővebben 32 bites próbaverzió letöltése 64 bites próbaverzió letöltése Vásárlás
30 napig ingyen, kötelezettségek nélkül

Windows alapú antivírus szoftverek összehasonlítása

Áttérés korábbi verzióról
Rendszerkövetelmények
Unilicenc

Ha már rendelkezel érvényes licencszerződéssel, az adott termék új verziójára díjmentesen térhetsz át. Mivel már sokszor felmerült az a kérdés, hogy hogyan lehet a meglévő szoftvert a legújabbra frissíteni, készítettünk egy leírást, amellyel Te is könnyedén elvégezheted a frissítést.

Licenckonvertálás

Az ESET NOD32 Antivirus bármilyen Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP (Service pack 3), és Microsoft Windows Home Server 2003, 2011 rendszeren futtatható. A termék frissítéséhez internetkapcsolat szükséges.

Az ESET nem csupán egy szoftvert, hanem egy szolgáltatást kíván nyújtani ügyfelei számára. Éppen ezért ESET NOD32 Antivirus licencével az összes platformon (Windows, OS X, Linux) használhatja a megfelelő vírusvédelmi szoftvert (ESET NOD32 Antivirus, ESET Cyber Security, ESET NOD32 Antivirus for Linux) a licencben meghatározott darabszámig.

Vásárolja meg csomagban, még kedvezőbb áron:

Dekor

ESET Multi-Device Security

ESET Multi-Device Security

Spóroljon Ön is 3 vagy 5 eszközre szóló csomagajánlatunkkal, és tudja biztonságban a család összes tagjának számítógépét és okoseszközét kedvezményes áron! Ismerje meg Ön is az ESET Multi-Device Security csomagot:

További részletek