ESET

ESETAz 1992-ben, Szlovákiában alapított ESET spol. s r.o. biztonságtechnikai szoftvermegoldások fejlesztője. Az ESET díjnyertes antivírus rendszere, a NOD32 maximális teljesítmény mellett kiemelkedően megbízható védelmet nyújt a legújabb elektronikus kártevők ellen is.

Az ESET olyan nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint a Canon, a Dell vagy a Microsoft, s ennek köszönhetően több alkalommal is szerepelt a Deloitte's Technology Fast 500 listájában, mely a kiemelkedően gyorsan növekvő és nagy fejlődési potenciállal rendelkező cégeket tartalmazza.

Az ESET a világ több, mint 100 országában van jelen. Az ESET saját irodával rendelkezik az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Csehországban.

Bővebb információ: www.eset.com
 

SICONTACT

SICONTACT - a megbízható partnerA Sicontact az ESET magyarországi képviselete, illetve a NOD32 termékek kizárólagos magyarországi disztribútora.

A Sicontact Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő szoftverdisztribútora. A 2003 márciusában alakult vállalat 2003 szeptemberében kezdte meg az ESET vezető vírusirtó termékének forgalmazását és képviseletét.

 

Cégadatok

Név: SICONTACT Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Adószám: 13004688-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-714199
Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság