Próbálja ki legújabb, MAC számítógépekre szánt szoftvereinket!

A programok legújabb generációja a hosszú távú fejlesztések eredményeként minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet a továbbfejlesztett védelmi modulok segítségével. A programok a Windows-os termékekben már korábban megismert Live Grid szolgáltatáson keresztül folyamatos kapcsolatban állnak az ESET szervereivel, amelyek egy nagyméretű adatbázisban tárolják a felhőben fellelhető összes futtatható fájl ellenőrző összegét (MD5 hash) és annak fertőzött vagy tiszta voltát. Ez az adatbázis a felhasználók gépéről folyamatosan frissül, így ha megjelenik egy fertőzés, akkor az a fájl azonnal tiltólistára kerül a felhasználók gépén a vírusadatbázis frissítése nélkül, megakadályozva ezzel a fertőzés további terjedését.

Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelent meg, amelyek érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozza meg. Ezek pontosabb kiszűrésére fejlesztette ki az ESET az adathalászat elleni modulját, hogy biztonságosan intézhessük online pénzügyeinket. A Windowson már sikeresen működő védelmi funkciók közül az Social Media Scanner is bekerült a legújabb programverzióba, amely ellenőrzi a Twitteren a követők által közzétett üzeneteket, hogy azok ne tehessenek kárt a gépében.

Az ESET Cyber Security Pro egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabb, az E-mail védelem, a Személyi tűzfal és a Szülői felügyelet modullal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét.

Érvényes felhasználónevével és jelszavával díjmentesen áttérhet a program legújabb ESET Cyber Security verziójára. Lehetőség van ESET Cybersecuity for MAC licenccel rendelkező vásárlóinknak áttérni ESET Cyber Security Pro licencre a korábbi licenc lejárata előtt. (Bővebb információt itt talál.)

Összehasonlító táblázat

ESET Cyber Security Pro       ESET Cyber Security
  Vírus- és kémprogramvédelem  
  E-mail védelem  
  Intelligens személyi tűzfal  
  Felhő alapú védelem  
  Cserélhető adathordozók kezelése  
  Alacsony erőforrásigény  
  Szülői felügyelet  
  Intuitív kezelőfelület  
  Adathalászat elleni védelem  
  Social Media Scanner  

Bővebb információ

     

Bővebb információ

 

 

Rendszerkövetelmények

Macintosh számítógép 32 vagy 64 bites Intel processzorral, minimum OS X 10.6 operációs rendszer.

Memóriaigény: 300 MB
Lemezterület (telepítőcsomag): 85 MB
Lemezterület (telepített szoftver): 150 MB