Az Ön böngészőjében nincs engedélyezve a sütik (cookies) használata. A honlap teljes értékű használatához kérjük, engedélyezze használatukat böngészőjében!
 

Január havi vírusriportunkból megtudhattad, hogy a zsarolóvírusok továbbra is nagyon népszerűek a kiberbűnözők körében. A legtöbb ilyen kártevő a Windows rendszereit támadja, azonban a Linuxot vagy OS X rendszert futtató gépek sincsenek biztonságban.

Legutóbb épp a macOS operációs rendszerét érte átfogó zsarolóvírus kampány. A BitTorrenten keresztül terjedő vírus az Apple saját fejlesztésű programozási nyelvén íródott, és egy 'Patcher' elnevezésű, népszerű szoftverek feltörésére szolgáló alkalmazásnak adta ki magát.

Az e havi Hónap kérdése játékunk is ehhez a témához kapcsolódik. Ebben a hónapban arra vagyunk kíváncsiak, hogy Téged ért-e már kár torrentoldalakról letöltött fájlok miatt?

A kérdésre választ adók között szokás szerint 3 ESET pendrive-ot sorsolunk ki.

Sorsolás: április 12. szerda

 

 

A játékban résztvevő adatai
 

Név:

E-mail cím:

Város:

 

Előző havi nyerteseink

Gratulálunk a februári nyerteseknek, akik ESET pendrive-ot nyertek!

A nyertesek:

  • Stegmajer Tamás (Tarján)
  • Rékasi Katalin (Szank)
  • Horváth-Burai Tamás  (Nagyoroszi)

 

 

A február havi Hónap kérdése játékban arra voltunk kíváncsiak, hogy új router üzembe helyezésénél milyen opciókkal biztosítjátok az otthoni hálózat és router védelmét? A kérdésre ezt az opciót választottátok a legtöbben:

A forgalom titkosítását legalább WPA2-re állítom.