Kiknek ajánljuk az ESET Cyber Security otthoni változatát?

ESET Cyber Security

A Macintosh és Linux operációs rendszerekre sokkal kevesebb kártevő létezik, mint a Windows platformra, azonban ezek a rendszerek sem támadhatatlanok. Számítógépeinket (legyen az Mac, Linux, vagy Windows alapú) nem elszigetelten használjuk, és az internetes bűnözők egyre több energiát fektetnek olyan kártevők előállításába, amelyek platformfüggetlen módon működnek. Ráadásul nem csak az operációs rendszer van kitéve támadásnak, hanem a harmadik gyártótól származó, a gépre telepített platformfüggetlen szoftverek is. 

Az ESET minden támadási felületet igyekszik lefedni termékeivel, amelyekben közös a többszörösen díjnyertes NOD32 keresőmotor. Az ESET Cyber Security felismeri azokat a kártevőket is, amelyek a Windows platformot támadják, így a megakadályozza, hogy a Mac felhasználók akaratuk ellenére Windowsos kártevőket terjesszenek.

A program minimális erőforrást használ, és nem zavarja a felhasználót felesleges és bonyolult kérdésekkel, így egyszerű és hatékony megoldást nyújt a vírusok és a kémprogramok ellen.

A program lehetővé teszi a külső meghajtók (USB, FireWire, CD/DVD) automatikus csatolásának megakadályozását.


Próbaváltozat letöltése

Ha szeretné letölteni az ingyenes próbaverziót.

 
 

Vásárolt termékek és dokumentációik letöltése

 

Az otthoni termékek új verzióitól kezdődően a szoftverek aktiválásához licenckulcs szükséges. Licenckulcs beszerzéséről és használatáról bővebben itt olvashat.

 
ESET Cyber Security
10.6 (Snow Leopard), 10.7 (Lion), 10.8 (Mountain Lion), 10.9 (Mavericks), 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra)
Verzió: 6.5.78.1, Méret: 90.3 MB, Kézikönyv, Útmutató