Kiknek ajánljuk az ESET Cyber Security Pro változatát?

ESET Cyber Security Pro

A Macintosh és Linux operációs rendszerekre sokkal kevesebb kártevő létezik, mint a Windows platformra, azonban ezek a rendszerek sem támadhatatlanok. Számítógépeinket (legyen az Mac, Linux, vagy Windows alapú) nem elszigetelten használjuk, és az internetes bűnözők egyre több energiát fektetnek olyan kártevők előállításába, amelyek platform független módon működnek. Ráadásul nem csak az operációs rendszer van kitéve támadásnak, hanem a más gyártóktól származó, a gépre telepített platform független szoftverek is.

Az ESET minden támadási felületet igyekszik lefedni termékeivel, amelyekben közös a többszörösen díjnyertes NOD32 keresőmotor. Az ESET Cyber Security Pro felismeri azokat a kártevőket is, amelyek a Windows platformot támadják, így megakadályozza, hogy a Mac felhasználók akaratuk ellenére Windowsos kártevőket terjesszenek.

A program minimális erőforrást használ és nem zavarja a felhasználót felesleges és bonyolult kérdésekkel, így egyszerű és hatékony megoldást nyújt a kártevőkkel szemben.


 

Vásárolt termékek és dokumentációik letöltése

Az otthoni termékek új verzióitól kezdődően a szoftverek aktiválásához licenckulcs szükséges.
Licenckulcs beszerzéséről és használatáról bővebben itt olvashat.

 
ESET Cyber Security Pro
10.6 (Snow Leopard), 10.7 (Lion), 10.8 (Mountain Lion), 10.9 (Mavericks), 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra)
Verzió: 6.5.78.1, Méret: 90.4 MB, Kézikönyv, Útmutató