Kiknek ajánljuk az ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop otthoni változatát?

ESET NOD32 Antivirus for Linux

A Linux és Macintosh operációs rendszerekre sokkal kevesebb kártevő létezik, mint a Windows platformra, azonban ezek a rendszerek sem támadhatatlanok. Számítógépeinket (legyen az Mac, Linux, vagy Windows alapú) nem elszigetelten használjuk, és az internetes bűnözők egyre több energiát fektetnek olyan kártevők előállításába, amelyek platformfüggetlen módon működnek. Ráadásul nem csak az operációs rendszer van kitéve támadásnak, hanem a harmadik gyártótól származó, a gépre telepített platformfüggetlen szoftverek is. 

Az ESET minden támadási felületet igyekszik lefedni termékeivel, amelyekben közös a többszörösen díjnyertes NOD32 keresőmotor. Az ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop felismeri azokat a kártevőket is, amelyek a Windows platformot támadják, így a megakadályozza, hogy a Linux felhasználók akaratuk ellenére Windowsos kártevőket terjesszenek.

A program minimális erőforrást használ, és nem zavarja a felhasználót felesleges és bonyolult kérdésekkel, így egyszerű és hatékony megoldást nyújt a vírusok és a kémprogramok ellen.

A program lehetővé teszi a külső meghajtók (USB, FireWire, CD/DVD) automatikus csatolásának megakadályozását.


Próbaváltozat letöltése

Ha szeretné letölteni az ingyenes próbaverziót.

 
 

Vásárolt termékek és dokumentációik letöltése

 
Legfrissebb változat
ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop (32 bit) (angol)
Debian, RedHat, Ubuntu, SuSe, Fedora, Mandriva
Verzió: 4.0.85, Méret: 72.86 MB, Manual
 
ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop (64 bit) (angol)
Debian, RedHat, Ubuntu, SuSe, Fedora, Mandriva
Verzió: 4.0.85, Méret: 73.16 MB, Manual