ESET Parental Control for Android - Legyenek gyermekei az online világban is biztonságban!

ESET Parental Control letöltéseAz ESET Parental Control for Android segítségével a szülők ellenőrizhetik, hogy gyermekeik telefonjaikon milyen weboldalakat nyitnak meg, milyen alkalmazásokkal játszanak, vagy akár  rugalmasan beavatkozhatnak, hogy letiltsák azokhoz a hozzáférést. A program barátságos módon elmagyarázza a gyermekeknek, hogy melyek azok az internetes oldalak és androidos alkalmazások, amelyeket biztonságosan használhatnak, megnyithatnak.

Az ESET alkalmazása lehetővé teszi, hogy a szülők bármikor ellenőrizhessék gyermekeik tartózkodási helyét, és olyan üzeneteket küldhessenek nekik, amelyeket a gyermekeknek el kell olvasniuk és vissza kell igazolniuk ahhoz, hogy tovább használhassák az eszközüket

Így az ESET Parental Control for Android szoftver segítségével Ön akkor is teljes biztonságban tudhatja gyermekét a világhálón, amikor épp nincs mellette.


Segítség az ESET Parental Control alkalmazás letöltéséhez

Segítség az ESET Parental Control alkalmazás letöltéséhez, telepítéséhez és beállításához

Kattintson a bal oldali képre, és tekintse meg az ESET Parental Control letöltéséről, telepítéséről és beállításáról készült videónkat!


Próbaváltozat igénylése

Ha szeretne igényelni 30 napos, ingyenes próbaverziót.

 
 

Vásárolt termékek és dokumentációik letöltése

Regisztráció
 
Adja meg e-mail címét a próbalicenc igényléséhez:

E-mail:

 
ESET Parental Control
Android 4+
Verzió: 1.6.5.0, Méret: 9.7 MB, Kézikönyv