/
/
 

Teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors integrált biztonsági programcsomag Windows alapú számítógépek számára.

Az ESET Smart Security programcsomag a NOD32 technológia új generációja, mely a NOD32 vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, levélszemétszűrőt és lopásvédelmi modult is tartalmaz. Így nem csupán az internetes kártevők ellen nyújt védelmet, de elhárítja a betörési kísérleteket, és kiszűri a levélszemetet is. Lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzését is segíti, ezáltal a program védelmet nyújt mind a virtuális, mind a való világ fenyegetései ellen.

A szoftvercsomag magját alkotó ESET NOD32 Antivirus tartja az összes gyártó között a legtöbb, 10 éve megszakítás nélkül megszerzett Virus Bulletin „VB100” rekordját, megelőzve ezzel a versenytársak vírusvédelmi megoldásait.

A szoftver magyar nyelvű és könnyedén telepíthető. Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben, vagy munkaidőben telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használja számítógépén.

Az ESET Smart Security egyaránt használható Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerekkel.

Kiknek ajánljuk?

Az ESET Smart Security pontosan ugyanazt a vírus- és kémprogramvédelmet nyújtja, mint az ESET NOD32 Antivirus, azonban tartalmaz személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is. A tűzfal szorosan együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Smart Security biztosabb védelmet nyújt, mintha a Windows beépített tűzfalával használná a NOD32 Antivirust. Ezt egészíti ki a levélszemétszűrő, ami megkönnyíti a kéretlen levelek kezelését. 

Az ESET Smart Securityt ajánljuk minden számítógépre, ami önállóan csatlakozik az internetre. Így például notebookokra és olyan otthoni számítógépekre, melyeket nem véd külön hardveres tűzfal. Az ESET Smart Security jelenti a megfelelő választást az otthoni felhasználók 99%-a számára.

 

Összehasonlító táblázat

ESET
Smart Security
      ESET
NOD32 Antivirus
  Vírus- és kémprogramvédelem  
  Trójai programok elleni- és rootkit védelem  
  Adathalászat elleni védelem  
  Böngészés közbeni védelem  
  E-mail védelem  
  Továbbfejlesztett exploit blokkoló  
  Intelligens személyi tűzfal  
  Botnet elleni védelem  
  Sebezhetőség elleni védelem  
  Továbbfejlesztett levélszemétszűrő  
  Felhő alapú
védelem
 
  Továbbfejlesztett Memória-ellenőrzés  
  Behatolásmegelőző-rendszer (HIPS)  
  Speciális eltávolító  
  Továbbfejlesztett médiahozzáférés-ellenőrzés  
  Optimalizált indítási sebesség  
  Szülői felügyelet  
  Lopásvédelem  
  Játékos üzemmód  
  Social Media Scanner  

Minősített védelem

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET Smart Security alapját képező ESET NOD32 Antivirus tartja a legtöbb megszerzett Virus Bulletin „VB100” rekordját, 10 éve megszakítás nélkül.
 
Az ESET Smart Security első helyet szerzett a PassMark Software otthoni felhasználóknak szánt internetes védelmi szoftverek teljesítménytesztjén.
(2011. szeptember)
Az ESET Smart Security sikeresen teljesítette a West Coast Labs összes tesztjét, így megszerezte a Checkmark minősítést. (2010)
   

Bővebb információk

Összehasonlítás

Próbaváltozat igénylése

Vásárlás