/
/
 

Áttérés korábbi verzióról

 

Teljes körű biztonsági programcsomag
Windows alapú számítógépek számára

Az új Netbank- és tranzakcióvédelem modullal már
internetes banki ügyeidet és online vásárlásaidat is biztonságban tudhatod.

Emellett az ESET Smart Security 9 megújult funkciókkal gondoskodik számítógéped és adataid védelméről.

 
 

Legkedveltebb funkciók

 

ESET Samrt Security internet biztonság

ESET Netbank- és tranzakció védelem

Botnet elleni védelem

Lopásvédelem

Internet-
biztonság

Netbank- és tranzakcióvédelem

Botnet
elleni védelem

Lopás-
védelem

Védd számítógépedet a legkorszerűbb antivírus, személyi tűzfal és adathalászat elleni technológiával!

Hogy online pénzügyeidet és vásárlásaidat kételyek nélkül intézhesd, megalkottuk a Netbank- és tranzakcióvédelem modult, amely észleli, ha megnyitsz egy internetes banki oldalt, és biztosítja, hogy a folyamat biztonságos környezetben menjen végbe.

Ez az új biztonsági réteg a hálózati forgalom speciális elemzésével megakadályozza, hogy számítógéped egy zombi-hálózat részévé váljon.

Vezéreld távolról elveszett eszközödet! Kövesd nyomon GPS segítségével, nézd meg a webkamera képét, vagy küldj üzenetet a megtalálónak!
       

Mit mondanak, akik már használják a terméket?

 

IdézetAz ESET Smart Security-t használom és tetszik, ahogyan irányíthatom a működését. Önállóan működik, de interaktívan is használható. Akárhogy is működik, a védelmet kiválóan ellátja.

Rupert J.C., Svédország

IdézetTeljes mértékben elégedett vagyok az ESET Smart Security szoftverrel. Csendben, észrevétlenül teszi a dolgát, beavatkozás nélkül. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

T. László, Magyarország

 

Ismerd meg a 9-es verzió funkcióit interaktív füzetünk segítségével!

 

Ha szeretnél többet megtudni a legújabb verzió funkcióiról, ajánljuk figyelmedbe interaktív kiadványunkat, amely közérthető módon mutatja be a 9-es verzió legfőbb védelmi funkcióit. A kiadványt a lapok sarkánál fogva ugyanúgy lapozgathatod az egered segítségével (vagy a billentyűzet nyilaival), mintha hagyományos füzetet tartanál a kezedben. A kiadvány megtekintéséhez kérjük kattints az alábbi képre:

ESET V9 bemutató füzet

Milyen funkciókat tartalmaz még az ESET Smart Security?

 

 

ESET pipaVírus- és kémprogram, rootkit elleni védelem ESET pipaNetbank- és tranzakcióvédelem ESET pipaFelhő alapú védelem
ESET pipaIntelligens személyi tűzfal ESET pipaTovábbfejlesztett memóriaellenőrzés ESET pipaLopásvédelem
ESET pipaSzülői felügyelet ESET pipaBotnet elleni védelem ESET pipaExploit blokkoló

 

 
Bővebben

32 bites próbaverzió letöltése

64 bites próbaverzió letöltése

Vásárlás
30 napig ingyen, kötelezettségek nélkül

ESET szoftverek összehasonlításeWindows alapú antivírus szoftverek összehasonlítása

Áttérés korábbi verzióról Áttérés korábbi verzióról
Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények
ESET Unilicenc Unilicenc

Ha már rendelkezel érvényes licencszerződéssel, az adott termék új verziójára díjmentesen térhetsz át. Mivel már sokszor felmerült az a kérdés, hogy hogyan lehet a meglévő szoftvert a legújabbra frissíteni, készítettünk egy leírást, amellyel Te is könnyedén elvégezheted a frissítést.

Licenckonvertálás

Az ESET Smart Security bármilyen Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP (Service pack 3), és Microsoft Windows Home Server 2003, 2011 rendszeren futtatható. A termék frissítéséhez internetkapcsolat szükséges.

Az ESET nem csupán egy szoftvert, hanem egy szolgáltatást kíván nyújtani ügyfelei számára. Éppen ezért ESET Smart Security licencével az összes platformon (Windows, OS X, Linux) használhatja a megfelelő vírusvédelmi szoftvert (ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus, ESET Cyber Security Pro, ESET Cyber Security, ESET NOD32 Antivirus for Linux) a licencben meghatározott darabszámig.

Vásárolja meg csomagban, még kedvezőbb áron:

Dekor

ESET Multi-Device Security

ESET Multi-Device Security

Spóroljon Ön is 3 vagy 5 eszközre szóló csomagajánlatunkkal, és tudja biztonságban a család összes tagjának számítógépét és okoseszközét kedvezményes áron! Ismerje meg Ön is az ESET Multi-Device Security csomagot:

További részletek