Az ESET portál az otthoni felhasználók számára nyújtott online szolgáltatások központi oldala, amelyen jelenleg a Social Media Scanner, a Szülői felügyelet (Android) és a Licenkonvertálás funkciók érhetőek el.

Ha még nincs my.eset.com fiókja, létrehozhat egyet díjmenetesen az ESET online szolgáltatásainak eléréséhez.

Bővebb információt a portálról a Súgóban olvashat.

 

A legújabb otthoni és kisvállalati megoldások aktiválásához és használatához a korábbi Felhasználónév és Jelszó helyett Licenckulcs szükséges. A my.eset.com portál segítségével hozzájuthat Licenckulcsához a jelenlegi Felhasználóneve és Jelszava konvertálásával.

Ehhez, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Keresse meg a korábban kapott Felhasználónevét és Jelszavát, ezt megtalálhatja az általunk küldött licenclevélben. Amennyiben nem találja, újraküldetheti a Licenc újraküldés oldalon.
  2. Nyissa meg az ESET Licenchitelesítő adatok konvertálása oldalát, adja meg korábban kapott Felhasználónevét jelszavát, majd kattintson a KONVERTÁLÁS gombra.

     

  3. A következő oldalon megjelenik az Ön egyedi Licenckulcsa, amelyet a legújabb verziójú ESET otthoni és kisvállalati termékek aktiválásához és frissítéshez használhat.

     

ESET Smart Security Lopásvédelem funkciója az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzéséhez biztosít hasznos információkat. Képet kaphatunk az elvesztett vagy ellopott eszközön történő aktivitásról, megtekinthetjük az automatikusan készülő képernyőképeket, valamint az eszköz webkamerájával készült képeket. Bekapcsolt wifi esetén pedig az eszköz IP-címei alapján annak feltételezett előfordulási helyeit is. A szolgáltatás segítségével a számítógép hátterét is módosíthatjuk, illetve üzeneteket is megjeleníthetünk az eszközön annak visszaszerzése érdekében.

Az ESET Social Media Scanner naprakész védelmet nyújt Twitter fiókjának. A magasabb szintű védelem érdekében az ESET díjnyertes technológiáját közvetlenül a Facebook platformjába építettük be, így az ESET Social Media Scanner a Facebookon önálló alkalmazásként már nem érhető el. Az új, reszponzív grafikus felület esztétikus és egységes megjelenést biztosít számítógépein és mobil eszközein egyaránt. Az online jelenlét funkció figyelmezteti Önt, ha a profil beállításai miatt adatai illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Az alkalmazás folyamatosan ellenőrzi az Ön és ismerősei idővonalát, az azokon megjelenő tweeteket, valamint a bejövő és közvetlen üzeneteket. Ha a program káros tartalmat érzékel, tájékoztatja Önt a felmerült veszélyről. Az alkalmazás a közösségi hálózat felhasználóit védi a kártevőkkel szemben. Az ESET többi biztonsági termékétől eltérően az ESET Social Media Scanner teljesen ingyenes.