Védelem Androidos okostelefonra és táblagépre

Az ESET Mobile Security szoftverrel Androidos eszközén is maximális
biztonságban tudhatja személyes adatait, míg a Lopásvédelem funkció
gondoskodik eltűnt eszközén adatai védelméről.
ESET Mobile Security
Vásárlás Próbaverzió letöltése
30 napig ingyen,
kötelezettségek nélkül

 

Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre fokozódnak
a mobilkészülékekhez kapcsolódó biztonsági kockázatok is.

ESET Mobile Security antivírus

Internetezéshez és online pénzügyekhez is mobilt használ?

Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít személyes adatainak, miközben nem lassítja le készülékét.

ESET Mobile Security lopásvédelem

Elveszítette okoseszközét?

Az ESET Mobile Security szoftver a my.eset.com weboldalról vezérelhető Lopásvédelem funkcióval is rendelkezik, amellyel értesülhet arról, ha valaki megpróbál hozzáférni az Ön adataihoz. A szoftverrel lehetősége nyílik arra is, hogy a távolból lezárja mobiltelefonját, és törölje annak tartalmát, illetve üzenetet jeleníthet meg elveszett mobileszköze képernyőjén.

ESET Mobile Security sms szűrő

Mindenre kiterjedő felügyet kockázatok nélkül

A biztonsági vizsgálat leellenőrzi a telefon azon részeinek állapotát, amelyek biztonsági kockázatot jelenthetnek. Ilyen a Bluetooth kapcsolat állapota, a készülék hálózati láthatósága, a szabad tárhely mérete, a futó alkalmazások állapota, az akkumulátor töltöttségi szintje, illetve, hogy melyik mobilhálózatra csatlakozik a telefon. Minden vizsgálat alkalmával a program egy átlátható tájékoztató felületen jelzi, ha valamelyik fent említett funkció figyelmet igényel.

Kinek ajánljuk?

Az ESET Mobile Securityt minden olyan felhasználó számára ajánljuk, aki el szeretné kerülni a Bluetooth-, adat- és internetkapcsolaton keresztül terjedő vírusfertőzéseket, valamint szeretné megkímélni magát az egyre gyakoribb kéretlen SMS és MMS üzenetektől.

Míg az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt számítógépe számára, addig az ESET Mobile Security segítségével biztonságban tudhatja androidos okostelefonját, tabletjét és PDA-készülékét is.

Az Androidra telepíthető termékverzióból ráadásul ingyenes változat is elérhető, mely korlátozott funkciókkal működik. A program ingyenes verziójáról lehetősége van áttérni a prémium változatra, amely bővített felügyeleti és kényelmi funkciókkal rendelkezik. A prémium funkciók 30 napra ingyenesen aktiválhatók, így lehetősége nyílik a tesztelésükre. A kipróbálási időszakot követően a prémium funkciók vásárolt licenccel lesznek elérhetőek.

 

ESET Mobile Security változatok

 

ESET Mobile Security változatok

Ingyenes változat

 

Prémium változat

 
Antivírus   Kamerakép készítése
Valós idejű védelem   Alacsony akkutöltöttség-szint riasztás
Táv-lezárás   SIM kártya azonosítás
Táv-riasztás   SMS szűrés és hívásblokkolás
GPS nyomkövetés   Táv-törlés
Tablet támogatás   Lopásgátló modul
    Adathalászat elleni védelem
    Egyedi képernyő-üzenet küldése
    Helymeghatározás

 

További részletek a funkciókról Próbaverzió letöltése Termékismertető (PDF)

* Ha megvásárolja a terméket, a licenc időtartama alatt ingyenesen és korlátozás nélkül veheti igénybe a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségét e-mailben vagy telefonon. Emellett jogosult minden frissítés használatára, beleértve a teljes programfrissítéseket is. Ez garantálja, hogy Ön mindig a legkorszerűbb védelmet használhassa okostelefonján.
 

Miért fontos a mobilvédelem?

Android terápia A PCWorlddel karöltve készítettünk egy 48 oldalas kiadványt, ami a mobilvédelem összes lényeges témáját feldolgozza. A kiadványt a lapok sarkánál fogva ugyanúgy lapozgathatja egere segítségével (vagy a billentyűzet nyilaival), mintha hagyományos füzetet tartana a kezében. A füzet megtekintéséhez kattintson ide:

Füzet megtekintése

Rendszerkövetelmények
Processzor: 500 Mhz (ARM processzor esetén 7-es vagy újabb)
Intel processzoros eszközök esetén a kompatibilitás nem garantált
Operációs rendszer: Android 4.0 és újabb
Képernyő felbontása: min. 240x320
Eszközmemória: min. 512 MB

A my.eset.com oldalon elérhető lopásvédelemmel kapcsolatos funkciók csak Androidos készülékek esetén támogatottak.

Az ESET Mobile Security szoftver az iOS, Windows Mobile és Symbian operációs rendszereket NEM támogatja.
 

Tudja biztonságban gyermekei mobileszközeit is!

ESET Parental Control for Android

ESET Parental Control for Android

A szoftver segítségével leellenőrizheti, hogy gyermekei telefonjaikon milyen weboldalakat nyitnak meg, milyen alkalmazásokkal játszanak, és rugalmasan beavatkozhat, hogy letiltsa azokhoz a hozzáférést. A program barátságos módon elmagyarázza a gyermekeknek, hogy melyek azok az internetes oldalak és androidos alkalmazások, amelyeket biztonságosan használhatnak, megnyithatnak.
 

Tudjon meg többet az alkalmazásról