Miért fontos a tűzfal?

A vírusirtó mellett a tűzfal gondoskodik a számítógép védelméről. Míg a vírusirtó azért felel, hogy a számítógépre ne kerüljenek ártalmas kódok (fájlok), addig a tűzfal azt biztosítja, hogy a számítógépbe ne történjen illetéktelen behatolás.

Ha a tűzfal nem működik, a hálózatra csatlakoztatott számítógépbe könnyedén betörhetnek a hackerek, és ellophatják a gépen tárolt adatokat. Ehhez elegendő lehet egyetlen fertőzött weboldalt meglátogatnunk.

Mit nyújt az ESET Smart Security?

Az ESET Smart Security egy teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors biztonsági programcsomag.

Az ESET Smart Security pontosan ugyanazt a vírus- és kémprogramvédelmet nyújtja, mint az ESET NOD32 Antivirus, azonban tartalmaz személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is. Az ESET Smart Securityben a tűzfal szorosan együttműködik a többi védelmi modullal, így az ESET Smart Security biztosabb védelmet nyújt, mintha a Windows beépített tűzfalával használnánk a NOD32 Antivirust. Ezt a védelmet egészíti ki a levélszemétszűrő, ami megkönnyíti a kéretlen levelek kezelését. 

 

Az ESET Smart Securityt ajánljuk minden számítógépre, ami önállóan csatlakozik az internetre. Így például notebookokra, és olyan otthoni számítógépekre, melyeket nem véd külön hardveres tűzfal.

Az ESET Smart Security jelenti a megfelelő választást az otthoni felhasználók 99%-a számára.


ESET
Smart Security
      ESET
NOD32 Antivirus
  Vírusvédelem  
  Kémprogramvédelem  
  Proaktív védelem ThreatSense® technológiával  
  Személyi tűzfal  
  Levélszemétszűrő