ESET Endpoint Antivirus for macOS

Az ESET Endpoint Antivirus for macOS díjnyertes, platformokon átívelő védelmet nyújt vegyes vállalati környezetben, lehetővé téve a hatékonyabb munkavégzést. Védelmet biztosít a vírusokkal és kémprogramokkal szemben, adathalász szűrője pedig megakadályozza, hogy a hamis weboldalak érzékeny adatokat, például felhasználóneveket, jelszavakat vagy bankkártya információkat lopjanak. Az illetéktelen eszközök teljes mértékig kitilthatók a rendszerből. A program az Apple számítógépeken megismert meggyőző megjelenésével és kézre álló kezelőfelületével rendkívül könnyű kezelhetőséget biztosít. Mindezen felül, rendszerének biztonságát könnyedén kézben tarthatja a teljes mértékig újragondolt, felhasználóbarát ESET Remote Administrator webes felületén keresztül.

Gyors, hatékony védelem

Alacsony erőforrásigényének köszönhetően a keresőmotor észrevétlenül dolgozik a háttérben, és anélkül tartja távol a kártevőket, hogy zavarná a felhasználót a munkavégzésben, és a rendszer nagymértékű terhelése nélkül biztosítja a magasabb biztonsági szintet. Általánosan elfogadott tény, hogy az macOS/Linux operációs rendszerek a Windows platformhoz képest jóval biztonságosabbak. Ezzel együtt egyetlen rendszer sem vákuumban működik, és a kártékony kódok készítői folyamatosan keresik a lehetőséget arra, hogy hogyan tudnak több operációs rendszeren is működő kártevőket készíteni. Az ESET Endpoint Antivirus hatástalanítja a Macintoshra készült kártevőket, de a Linuxra vagy Windowsra készült fenyegetéseket is megállítja, csakúgy, mint a multi-platform vírusokat.

Web és e-mail védelem

A védelemi modul biztosítja a HTTP és a POP3, IMAP protokollon keresztül érkező internet és e-mail kommunikáció ellenőrzését.

Eszközfelügyelet

Megoldható egyszerre több eszközre vonatkozó engedélyező, tiltó és naplózó szabály létrehozása, továbbá a program automatikusan felismeri az eszköz sorozatszámát, gyártóját és típusát.

Felhő alapú védelem

A ThreatSense.NET korszerű korai riasztási rendszeren alapuló ESET Live Grid további biztonsági szintekkel védi a számítógépet. Folyamatosan figyeli a rendszerben futó programokat illetve folyamatokat, és összeveti az eredményt az ESET több millió felhasználójától, a világ minden pontjáról gyűjtött adatokkal.

Új felhasználói felület

Teljes mértékben átalakítottuk a program főablakát, a további beállítások (Setup -> Enter application preferences) párbeszédpanel pedig még intuitívabbá és áttekinthetőbbé vált.

Adathalászat elleni védelem

Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelent meg, amelyek érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozzák meg. Ezek pontosabb kiszűrésére fejlesztette tovább az ESET az adathalászat elleni modulját, hogy biztonságosan intézhessük online pénzügyeinket.

ESET Megosztott helyi gyorsítótár (ESET Shared Cache)

Jobb teljesítmény virtualizált környezetben. A megosztott helyi gyorsítótár használata lerövidíti az ESET végpontvédelmek ellenőrzési idejét VMware-en vagy Hyper-V környezetben. Bővebb információért, kérjük, kattintson ide.

Minősített védelem

Az ICSA laboratórium a TruSecure vállalat részeként a Virus Bulletinhez hasonló metodológiával teszteli az antivírus termékeket. Azonban míg a Virus Bulletin egy-egy konkrét időpontban hasonlítja össze a különböző szoftvereket, az ICSA minősítése azt fejezi ki, hogy egy antivírus megoldás képes elérni és hosszabb időn keresztül fenntartani a kiváló színvonalat.

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET a világon első vírusirtó gyártója, melynek terméke OS X platformon megszerezte az ICSA Labs minősítését.
 
Az ESET biztonsági szoftverei megszerezték a rangos West Coast Labs tanúsítványát az úgynevezett „Chinese malware” felismeréséért. (2011. június)

 

Rendszerkövetelmények

Apple számítógép 32 vagy 64 bites Intel processzorral, OS X/macOS 10.6 és újabb operációs rendszer.

Memóriaigény: 300 MB
Lemezterület (telepítőcsomag): 60 MB
Lemezterület (telepített szoftver): 150 MB

 

Unilicenc

UnilicencAz ESET nem csupán egy szoftvert, hanem egy szolgáltatást kíván nyújtani ügyfelei számára. Éppen ezért az ESET Cyber Security Pro licencével az összes (Windows, macOS, Linux) platformon használhatja a megfelelő vírusvédelmi szoftvert a licencben meghatározott darabszámig.