ESET Remote Administrator Plug-in for Kaseya

Beépülő modul a Kaseya® Virtual System Administrator™ programba, amelyben így lehetségessé válik az ESET végpontvédelmi programok központi kezelése.

 

Előnyök

Újabb választási lehetőség a végpontvédelmek biztonságára a hálózatán. Lecserélheti meglévő biztonsági programjait az ESET alacsony erőforrás igényű, többszintű proaktív védelmi megoldásaira.

A Kaseya kezelőfelületén keresztül egyszerűen telepítheti és kezelheti az ESET programokat anélkül, hogy egy újabb felhasználói felületre lenne szükség.

Valós idejű felügyelettel és kármentesítéssel gyorsabban kezelheti a felmerülő problémákat, magabiztosabb terméktámogatást és elégedettebb ügyfeleket eredményezve.

Főbb jellemzők

ESET-specifikus beállítások alkalmazása Windows®-os, Mac®-es vagy Linux™-os klienseken; a beállítások közvetlenül alkalmazhatók, vagy importálhatók meglévő házirendekből.

Elindítható kézi indítású keresés vagy a vírusdefiníciós adatbázis frissítése.

Személyre szabható dashboard nézetekkel a kliensekkel és kártevőkkel kapcsolatos információk a Kaseya szervezeti egységeire lebontva is megtekinthetők.

A Kaseya Info Center segítségével riport sablonok és pdf riportok készíthetők.

Kaseya riasztások definiálhatók; beállítható a technikus e-mailben történő értesítése vagy futtathatók a Kaseya agent szkriptjei.

Támogatott termékek

  • ESET Endpoint Antivirus
  • ESET Endpoint Security
  • ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Mac OS X
  • ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Linux Desktop

Rendszerkövetelmények

  • ESET Remote Administrator Server 5.2.x vagy újabb verzió
  • Aktív vállalati licenc az ESET végpontvédelmére
  • Kaseya Virtual System Administrator (VSA) 6.5 vagy újabb verzió

Az Autotask kezelőfelületén keresztül egyszerűen telepítheti és kezelheti az ESET programokat anélkül, hogy egy újabb felhasználói felületre lenne szükség.

ESET Remote Administrator Plug-in for Autotask AEM


Kézikönyv

Letöltés