ESET Security for Kerio

A legújabb 4.5-ös verziójú ESET Security for Kerio egyesíti a ThreatSense® technológiára épülő ESET File Security for Microsoft Windows Server nyújtotta kimagasló teljesítményt a vadonatúj fejlesztésű bővítmény funkcióival. A Windows szervereken futó Kerio Connect és Kerio Control termékekbe észrevétlenül beépülve látja el a hálózat teljes e-mail- és web forgalom szűrését.

Tartsa biztonságban hálózatát, védje Kerio szervereit olyan alkalmazással, amely az elmúlt évek során már sokszor bizonyított.

 

 

„Az elmúlt évek különböző tesztjei során egyértelművé vált, hogy nagy teljesítményű biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET termékei minimálisan befolyásolják a rendszer teljesítményét.” Andreas Clementi, az AV-Comparatives alapítója és elnöke.

Az ESET Security for Kerio licenccel a korábbi ESET NOD32 Antivirus for Kerio Connect és ESET NOD32 Antivirus for Kerio Control is használható.

A termék kompatibilis az ESET Remote Administrator-ral, így távolról is módosítható a program bármely beállítása.

 

Legfontosabb jellemzők
Kerio termékek páros támogatása Kerio Connect és Kerio Control egyidejű használata esetén elég az ESET Security for Kerio terméket egy példányban telepíteni. Kerio Connect 8.0+ támogatás
Biztonságos e-mail- és webes kommunikáció A HTTP, FTP és SMTP protokollok alapos vizsgálata illetve a nem kívánatos ártó kódok kiszűrése még azelőtt megtörténik, mielőtt azok kárt tudnának tenni a végpontokban vagy a hálózatban.
Teljes körű védelem A védelmi megoldás tartalmaz minden olyan eszközt és modult, amely egy teljes körű szervervédelemhez szükséges.
eShell A teljes funkcionalitással bíró parancssori felületen keresztül scriptek segítségével automatizálható a termék konfigurálása.
Szabály-alapú szűrés Megadhatók szabályok fájlnevekre, azok típusára vagy méretére, amelyek még az antivírus motor futása előtt kiértékelődnek, így nagyban növelhető a víruskereső hatékonysága.
Észrevétlen védelem A keresési feladatokat egyetlen Threatsense keresőmotor látja el, jelentősen lecsökkentve a védelmi program erőforrásigényét.

 

Rendszerkövetelmények
Architektúra Intel vagy AMD x86/x64
Operációs rendszerek

Microsoft Windows Server 2003 (x86) SP1 SP2
Microsoft Windows Server 2003 R2 (x86) SP1 SP2
Microsoft Windows Server 2008 (x64) SP2
Microsoft Windows Server 2008 R2 (x64) SP1
Microsoft Windows Server 2012
Microsoft Windows Small Business Server 2003
Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2
Microsoft Windows Small Business Server 2008
Microsoft Windows Small Business Server 2011

Támogatott Kerio termékek Kerio Connect 7.4.x vagy újabb
Kerio Control 7.4.0, 7.4.1, 7.4.2

 

 

 

 

 

Minősített védelem

A West Coast Labs egy független szervezet, amely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET biztonsági szoftverei megszerezték a rangos West Coast Labs tanúsítványát az úgynevezett „Chinese malware” felismeréséért. (2011. június)