ESET Security for Microsoft SharePoint Server

Az új program az elsők között látja el az összes verizójú Microsoft SharePoint Server védelmét, beleértve a legfrissebb, Microsoft SharePoint Server 2013-at is. Új modulja segítségével a valós idejű védelem és a kézi indítású ellenőrzés a fájlrendszeren túl a Microsoft SharePoint Server adatbázisára is kiterjed, így segít elkerülni, hogy egy véletlenül feltöltött kártékony fájl megfertőzze az egész adatbázist.

 

 

A védelmi programban elsőként adhatók meg fájl alapú szabályok a fájlok neve, méretére vagy típusa alapján, amely szabályokat a program még a víruskereső ellenőrzése előtt kiértékel. Ez az első védelmi rétegként funkcionáló modul növeli az ellenőrzés hatékonyságát és tovább csökkenti a rendszerre gyakorolt hatását.

A szerverek teljesítményének megőrzése érdekében a megoldások működése egy memóriarezidens modulon alapszik, mely az összes víruskeresési feladatot ellátja. A termék kompatibilis az ESET Remote Administrator-ral, így távolról is módosítható a program bármely beállítása.*

 

Legfontosabb jellemzők
SharePoint adatbázis integráció A valós idejű fájlrendszervédelem és a kézi indítású víruskeresés kiterjed a SharePoint adatbázisára is.
Szabály alapú szűrés Megadhatók szabályok fájlnevekre, azok típusára vagy méretére, amelyek még az antivírus motor futása előtt kiértékelődnek, így nagyban növelhető a víruskereső hatékonysága.
Szerver optimalizálás A szerverekre optimalizált védelemnek köszönhetően a program nem gátolja a szerver gyors indítását és zökkenőmentes működését.
Automatikus kivételek A zavartalan használat érdekében automatikusan érzékeli és felveszi a kivételek közé a szerver működése szempontjából kritikus állományokat.
Továbbfejlesztett kártevők elleni védelem Az operációs rendszerrel együtt induló saját moduljának köszönhetően hatékony védelmet biztosít az ismert és a legfrissebb vírusok, férgek, trójaiak, kémprogramok és egyéb fenyegetések ellen.
A fertőzés forrásának azonosítása Egy kártékony fájl feltöltésekor a valós idejű védelem meggátolja annak szerverre kerülését és a fájlt feltöltő felhasználót is feltüntetve riaszt az eseményre.
Önvédelem Az ESET Security for Microsoft SharePoint Server megvédi saját bejegyzéseit és fájljait kártékony programoktól vagy óvatlan felhasználóktól.
Észrevétlen Az ESET Security of Microsoft SharePoint Server kevés erőforrást igényel, így minimálisan terheli a kiszolgálót.
Távadminisztráció A szoftver beállításai távolról menedzselhetőek az ESET Remote Administrator szoftverrel.*
Továbbfejlesztett naplózás A program naplózás funkciója részletes szűrési és rendezési lehetőségekkel biztosítja a hatékony keresést.
Hatékony hibakeresés Az ESET SysInspector rendszerdiagnosztikai eszközzel gyorsan felderíthetővé válik egy rendszer lassulásának oka, míg az ESET SysRescue lehetővé teszi egy bootolható lemez készítését a rendszer hatékony megtisztítására.
eShell A teljes funkcionalitással bíró parancssori felületen keresztül scriptek segítségével automatizálható a termék konfigurálása.

 

* A terméket az ESET Remote Administrator 5.1-es verziójánál korábbi kiadások csak részben támogatják! Amennyiben korábbi verzióval rendelkezik, az ESET Remote Administrator frissítése javasolt. Erről bővebb információt ide kattintva talál.

 

Rendszerkövetelmények
Architektúra Intel vagy AMD x86/x64
Operációs rendszer és
szerveralkalmazás

Microsoft Windows Server 2003 (x86) SP1 SP2
Microsoft Windows Server 2003 R2 (x86) SP1 SP2
Microsoft Windows Server 2008 (x64) SP2
Microsoft Windows Server 2008 R2 (x64) SP1
Microsoft Windows Server 2012
Microsoft Windows Server 2016
Microsoft Windows Small Business Server 2003
Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2
Microsoft Windows Small Business Server 2008
Microsoft Windows Small Business Server 2011


Microsoft SharePoint Server 2007 (x86 and x64) - összes változat
Microsoft SharePoint Server 2010 (x64) - összes változat
Microsoft SharePoint Server 2013 (x64) - összes változat

 

 

 

 

Minősített védelem

A West Coast Labs egy független szervezet, mely biztonsági szoftverek tesztelésére szakosodott. A szervezet által kiadott Checkmark minősítések egy integrált szabvány-rendszer részeként kerülnek kiadásra. A Checkmark minősítéseket világszerte elismerik és a teljesítmény megbízható jelzőinek fogadják el.

Az ESET biztonsági szoftverei megszerezték a rangos West Coast Labs tanúsítványát az úgynevezett „Chinese malware” felismeréséért. (2011. június)