Egyszerű és gyors megoldás
VMware környezetek számára

ESET Virtualization Security for NSX és VMware vShield
  • Agent nélküli védelem a VMware NSX és VMware vShield számára
  • Appliance-en keresztüli megvalósítás
  • Nagy teljesítményigényre fejlesztve
  • Alacsony erőforrásigény
  • VMware NSX automatizálás natív támogatása

Agent nélküli megoldás VMware környezetek védelmére

Az ESET Virtualization Security egyszerűen biztosítja a hypervisor szintű védelmet, kihasználva az NSX és VShield technológiát.

A megoldás teljes mértékben kompatibilis az ESET Remote Administrator 6-os verziójával az egyszerű és gyors feladatfuttatás és végponti menedzsment biztosítása érdekében.

vMotion támogatás

Miközben egy virtuális gép (VM) átköltözik egyik hostról – amin a megoldás telepített – egy másikra, a biztonsági megoldások működőképesek maradnak, így a védelem továbbra is biztosított.

vCenter támogatás

Az ESET Remote Administratorban ugyanazok az információk láthatók, mint a vCenterben! Egyszerűsíti a telepítést, hiszen minden olyan komponens, amelyik kapcsolódik a vCenterhez, könnyedén telepíthető.

Nagy teljesítményre optimalizálva

Az ESET keresési motorja méltán híres arról, hogy alacsony erőforrás igényű és gyors működésre képes, ezért több erőforrás marad az többi alkalmazás vagy folyamat számára.

Rugalmas licencelés

Extra költség nélkül használhatja meglévő licenceit, ha úgy dönt, hogy fizikai infrastruktúráját virtuálisra cseréli. Három licencelési megoldás közül választhat – a virtuális gépek száma, a hostok száma vagy a processzorok száma alapján – hogy a licenc leginkább illeszkedjen az Ön infrastruktúrájába.

Távoli menedzsment

A megoldás teljes mértékben menedzselhető az ESET Remote Administratoron keresztül. A teljes fizikai és virtuális infrastruktúra egyetlen központi helyről kezelhető, és az intuitív web-console segítségével leegyszerűsödik a szükséges akciók végrehajtása.

Könnyű telepítés

Amint az ESET Remote Administrator – szintén elérhető virtuális applianceként is – telepítésre került, az ESET Virtualization Security gyorsan és egyszerűen telepíthető több hostra is egyszerre.

Alacsony erőforrás igény

Mind az on-access, mind az on-demand keresési feladatok megjelennek a VMware Toolsban, hogy egy központi keresés hatékonyan megelőzze az AV túlterhelések (AV storm) és teljesítményproblémák kialakulását.

VMware NSX automatizálás natív támogatása

Az ESET Virtualization Security megoldás támogatja a mikro-szegmentációt és az automatikus feladatfuttatást, ami például lehetőség biztosíthat arra, hogy a fertőzött számítógépeket elkülönítsük a hálózat többi gépétől emberi beavatkozás nélkül, ezáltal megakadályozva a káros kódok terjedését a hálózaton.  Az ESET Virtualization Security appliance kapcsolódik a VMWare NSX Manager-hez, így biztosítva az azonnali védelmet az újonnan kapcsolódó virtuális gépek számára.

ESET Virtualization Security scheme

Rendszerkövetelmények

  • A virtuális appliance kompatibilis a VMware vSphere 5.5+ és VMware NSX 6.2.4+ verzióval.