Amennyiben új ESET NOD32 Antivírust, ESET Internet Security vagy ESET Smart Security Premium biztonsági programcsomagot szeretne vásárolni maximum 4 számítógépre, az Új licenc vásárlás menüpont alatt ezt megteheti és tájékozódhat a kiválasztott termék áráról.
Ha 4 munkaállomásnál nagyobb hálózatok, fájlszerverek vagy levelezőszerverek vírusvédelmét kívánja biztosítani, illetve speciális vállalati csomagjaink iránt érdeklődik, kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Nonprofit kedvezmény:

Amennyiben egy szervezet nonprofit formában működik, és oktatási, kulturális, egészségügyi és/vagy szociális tevékenységet is végez, 50% kedvezményt vehet igénybe. Ebbe a kategóriába tartoznak a felsorolt tevékenységeket ellátó állami vagy önkormányzati fenntartású intézmények is.

Kedvezmény oktatási intézmények és oktatási tevékenységet is végző nonprofit szervezetek részére:

Jogosult, amennyiben: Nonprofit és oktatási/ nevelési tevékenységet is végez
A kedvezmény mértéke: 50%
A jogosultság ellenőrzése: Amennyiben az intézmény neve utal az oktatási tevékenységre és a nonprofit jellegre (Óvoda, Iskola, Egyetem, stb.), az igazolás nem szükséges. Egyéb esetekben:
 • Alapító okirat
 • Alapszabály
 • Bírósági bejegyzés
 • Cégkivonat
Korlátozás: Nem nonprofit gazdálkodási forma (pl. oktatási tevékenységet végző gazdasági társaságok nem jogosultak a kedvezményre)
Tipp: Ha Ön pedagógus és legfeljebb 5 számítógépre vagy okoseszközre szeretne licencet, vásárolja meg saját nevére, így 50% kedvezményhez jut. A kedvezmény igénybevételének feltételeiről az otthoni felhasználóknak szóló kedvezményeknél tájékozódhat részletesebben.

Kedvezmény egészségügyi intézmények és egészségügyi tevékenységet is végző nonprofit szervezetek részére:

Jogosult, amennyiben: Nonprofit és egészségügyi tevékenységet is végez
A kedvezmény mértéke: 50%
A jogosultság ellenőrzése: Ha az intézmény neve utal az egészségügyi tevékenységre és a nonprofit jellegre (Kórház, szociális intézmények, stb.), az igazolás nem szükséges. Egyéb esetekben:
 • Alapító okirat
 • Alapszabály
 • Bírósági bejegyzés
 • Cégkivonat
Korlátozás: Nem nonprofit gazdálkodási forma (pl. Házi orvosi Bt.-k, Patikák, stb. nem jogosultak a kedvezményre)

Tipp: Ha Ön háziorvos és legfeljebb 5 számítógépre vagy okoseszközre szeretne licencet, vásárolja meg saját nevére. Így költségként nem tudja elszámolni a licenc árát, azonban 50% kedvezményhez jut. A kedvezmény igénybevételének feltételeiről az otthoni felhasználóknak szóló kedvezményeknél tájékozódhat részletesebben.

Kedvezmény kulturális intézmények és kulturális tevékenységet is végző nonprofit szervezetek részére:

Jogosult, amennyiben: Nonprofit és kulturális tevékenységet is végez
A kedvezmény mértéke: 50%
A jogosultság ellenőrzése:

Ha az intézmény neve utal a kulturális tevékenységre (Könyvtár, Művelődési központ, Kultúrház, stb.), vagy jellege közhasznú társaság, az igazolás nem szükséges.

Egyéb esetekben:
 • Alapító okirat
 • Alapszabály
 • Bírósági bejegyzés
 • Cégkivonat
Korlátozás: -

Kedvezmény közigazgatási szervezetek számára:

Közigazgatási intézmények számára 20% kedvezményt biztosítunk az ESET termékeinek árából.

Jogosult, amennyiben: Állami vagy önkormányzati fenntartású intézmény
A kedvezmény mértéke: 20%
A jogosultság ellenőrzése:

Az intézmények neve utal a közigazgatási tevékenységre (önkormányzat, polgármesteri hivatal, körjegyzőség, vagy egyéb közintézmény /például: tűzoltóság), így igazolás nem szükséges.

Korlátozás: Állami tulajdonban lévő profitorientált gazdasági társaságok teljes áron tudnak vásárolni.

Tipp: Ellenőrizze, hogy tevékenysége alapján nem jogosult-e nagyobb kedvezményre (pl: egészségügyi vagy oktatási kedvezmény)